Főmenü

Kormányablak

Bejelentkezés

 
 
 

A Nógrád Megyei Kormányhivatalon belüli szervezeti átalakítás miatt weboldalunk is megújult, az előző tartalmakat megtekintheti régi weboldalunkon.

 

 

Hírek (105)

Dr. Szabó Sándor kormánymegbízott vezetésével tartotta soros ülését a Nógrád Megyei Államigazgatási Kollégium a napokban a salgótarjáni Megyeháza dísztermében. Az előadások között ezúttal az adatvédelem, a kéményseprő-ipari tevékenység, az Ifjúság Garancia Program és az általános közigazgatási végrehajtás aktualitásai jelentek meg.

Balassagyarmaton nyertek tornát a hivatalnokok

Írta: 2018. szeptember 20., csütörtök 10:25

Szoros küzdelemben, de megnyerte a hagyományos balassagyarmati Szeptembriós-Kéklámpás Nap elnevezésű teremfocitornát a Nógrád Megyei Kormányhivatal csapata.

A nyugdíjbiztosítási ágazatban 1993 óta minden évben Szent Kristóf-napi ünnepségen adják a szakterület kitüntetéseit, elismeréseit a Magyar Államkincstár Központi szervezeti egységeinél, illetve a kormányhivatalok nyugdíjszakmai, egészségbiztosítási, családtámogatási és vidékfejlesztési területein dolgozó, kiemelkedő munkát végző munkatársainak. Az idei évben a Nógrád Megyei Kormányhivatal három szakembere is elismerésben részesült a Pesti Vígadó épületében tartott ünnepségen.

Egyre több álláshelyet kínál a versenyszféra Nógrád megyében, ez némileg ellensúlyozza a közfoglalkoztatás visszaszorulását, így tovább csökkent az álláskeresők száma 2018 első fél évében - mondta az MTI-nek a Nógrád Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztályának vezetője.

Akkor tud jól működni egy kormány, ha döntéseit az emberek véleményére alapítja és meghallgatja őket a döntések után is - hangoztatta a Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára csütörtökön Balassagyarmaton.

1 / 11 oldal

Látogató számláló

5675307

IP cím: 54.80.83.123
Idő: 2018-09-23 21:39:43

Képek Nógrádról