Kormányablak

Bejelentkezés

 
 
 

A Nógrád Megyei Kormányhivatalon belüli szervezeti átalakítás miatt weboldalunk is megújult, az előző tartalmakat megtekintheti régi weboldalunkon.

 

 

Adatvedelem GDPR (1)

 

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (továbbiakban: Infotv.) 5. § (1) bekezdés a) és b) pontja, továbbá a 20. § (4) bekezdése, valamint  az Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendelete – GDPR – az európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679. sz. rendelet 6. cikk (1) bekezdés a)-e) pontja előírásai alapján a Nógrád Megyei Kormányhivatal (székhely: 3100 Salgótarján, Zemlinszky R. út 9.), mint adatkezelő tájékoztatja az érintetteket (ügyfél, foglalkoztatott) a Kormányhivatal jogszabályokban meghatározott feladat- és hatásköreinek gyakorlása keretében történő személyes adatok kezeléséről.

 

Az Adatkezelőre vonatkozó alapvető információk

Az Adatkezelő megnevezése: Nógrád Megyei Kormányhivatal

Székhelye: 3100 Salgótarján, Zemlinszky R. út 9.

Telefon: +(36) 32-620-702

Email: hivatal{kukac}nograd.gov.hu

honlap: http://nmkh.hu/nmkh27/

Adatvédelmi tisztviselő, elérhetőségei: Kiskáné Herczeg Gabriella; adatvedelem{kukac}nograd.gov.hu

 

Tájékoztatók

Tájékoztató személyes adatok kezeléséről érintettek (ügyfelek, foglalkoztatottak) részére

Tájékoztató személyes adatok kezeléséről Álláskeresők részére

 

Tájékoztatjuk, hogy a GDPR rendelkezéseinek megfelelő, a személyes adatok kezelését az egyes ügytípusok szeint kereshető adatbázis összeállítása folyamatban van. 

 

További tájékoztatók

Tájékoztató a személyes adatok Elektronikus Szolgáltatási Térben megvalósuló kezeléséről az egészségügyi intézményben történő ellátás során